lördag 11 januari 2020

ETC:s nya bokcafé i Växjö ska samla gräsrötterna ETC

Nu öppnar ETC Bokcafé i Stockholm ETC

Ledare. Andreas Gustavsson. Det handlar inte om prestige, utan om att hans insats måste fungera som alarmklocka för alla som värderar medborgerliga friheter och digital integritet. ETC lokaltidningar har lagts ned – men vi fortsätter att bevaka hela landet. Det här är det första kaféet av flera stycken – vi siktar på att starta ETC bokcafé i varje stad där vi också finns som lokaltidning. I januari skrev vi om att Leopard förlag går ihop med ETC i och med att. Vi fick många spännande frågor från entusiastiska besökare. Allt från små handhållna solladdare till ekologiskt kaffe, elcyklar och varför inte en vanlig lunchlåda i plåt för att minska plastanvändningen. I morgon går startskottet för Växjös nya mötesplats. – Det är ett café och en butik på samma gång. Bild: Martin Spaak. Puffetikett. ETC Göteborg. Nobelpristagaren från Göteborg vill att staden stöttar kärnvapenförbud. Nyheter. Antikärnvapensorganisationen Ican drive kampanj för att Göteborg ska ta ställning för FN:s konvention. E-kronan engagerar! Tack för ett mycket lyckat föredrag på ETC bokcafé, det var fullsatt i publiken. En bokhandel/café, klimatsmart butik med plats för workshops. En bokhandel/café, klimatsmart butik med plats för workshops och författarträffar, Välkomna. Tack till ETC bokcafé som fixade inspelning och klippning av föredraget! Du kommer till ETC Bokcafé på lördag, vad kommer du att berätta om? – Om hur fermentation och samverkan med ekosystemet kan rädda klimatet och ge hållbara odlingsystem. Solceller, fårskötsel, odling och ekosmart byggande. ETC Stockholm har för tredje gången fått unika berättelser från två ungdomar som deltar i det nationella skrivprojektet Skriva för förändring, som riktar sig till inlåsta barn och ungdomar på Sis ungdomshem. Färskrostat, ekologiskt och importerat utan mellanhänder. Men vad är ETC Bokcafé för något egentligen och varför har det dragits igång.

  1. ETC Bokcafé Växjö - Bokhandel - Växjö - 15 recensioner
  2. ETC
  3. ETC Bokcafé Växjö - Bookstore - Växjö, Sweden - 15 Reviews
  4. ETC Växjö
  5. ETC:s nya bokcafé i Växjö ska samla gräsrötterna ETC
  6. Idag öppnar ETC Bokcafé ETC Stockholm
  7. Maxa din skörd med Jan Roed ETC
  8. Nu öppnar ETC Bokcafé på söder ETC Stockholm
  9. ETC Bokcafé i Stockholm Hyresgästföreningen

Odla klimatsmart – i stan eller på landet. Vad häftigt det vore att vara krönikör. Krönika. INFO OM ETC. Fin kontors/möteslokal uthyres på Spångatan, mitt emellan Triangeln och Möllan, med stora skyltfönster i markplan. 50 kvadratmeter med två rum, kök och toalett. ETC Bokcafé Växjö - Klostergatan 9, 35231 Växjö, Sweden - Rated 4.7 based on 15 Reviews "Fullt av spännande litteratur, miljösmarta prylar och gott. ETC hyreshus förändrar byggandet till klimatpositiva hyreshus i Sverige. Har du smakat vårt ekologiska, rättvisa och direktimporterade ETC Kaffe som vi rostar direkt här i ETC Bokcafé Växjö? ETC:s medarbetare Gahangir Sarvari som har arbetat under många år som volontär /fredsobservatörer och mänsklig sköld i Chiapas i södra Mexico i olika zapatist-byar har genom nära samarbete med bönder skaffat sig kontakter som gör det möjligt för oss att kunna importera kaffet direkt från producenter och utan mellanhänder. Vi har produkter och näringslösningar som kommer att revolutionera ditt odlande och göra det till en ännu mer klimatpositiv åtgärd. Du gör en direkt insats för klimatsmart boende men också en insats för att förändra andra byggares hus. 15/03/2019 Agera nu – innan det är för sent. Paulsgatan 14 (karta hittar du här) Öppettider: Mån-fre 10-18, lör 11-16. Ledare. Rolf Larsson. Andra medier har ofta citerat våra texter, och därmed spridit vidare journalistik från Bergslagen i sina egna kanaler. Läs alla artiklar från Dagens ETC utan kostnad första två veckorna. Förening i Växjö vill skapa rum för nyanlända. Inrikes. ETC Bokcafé Stockholm - Sankt Paulsgatan 14, 11846 Stockholm, Sweden - Rated 4.7 based on 18 Reviews "Love this peoples cafe great coffee and other stuff". Ledare. Irma Olofsson. Det blir svårare att drömma och prata om ett samhälle som är annorlunda jämfört med det som vi lever i i dag, om allt som läggs fram är snabba lösningar. Här hittar du produkter som försöker vara en del av lösningen, inte problemet. En bokhandel/café, klimatsmart butik med plats för workshops och författarträffar, Välkomna! ETC Bokcafé Stockholm - Sankt Paulsgatan 14, 11846 Stockholm - Har fått 4.7 baserat på 18 recensioner "Trevligt ställe, där alla är välkomna, tom vår. Tidningar, böcker, aktuell diskussion och debatt – men också solenergi, tomater och ekologiska visioner.

En bokhandel/café, klimatsmart butik med plats för workshops och författarträffar, Välkomna! Var: St. ETC Bokcafé Växjö - Klostergatan 9, 35231 Växjö - Har fått 4.7 baserat på 15 recensioner "Fullt av spännande litteratur, miljösmarta prylar och gott. Puffetikett. Dagens ETC. Spanska regeringspartier i strid om miljöministerposten. Från och med nu hittar du våra nyheter i Dagens ETC som du följer så här: Bild: Micke Larsson/TT. Här kan man köpa böcker och tidningar, men också fika och köpa nyrostat kaffe och klimatsmarta prylar, berättar. Kom in på en plastfri fika, eller hyr vårt konferensrum. Välkommen! Nästa vecka är det premiär för ETC Bokcafé på St. ETC Stockholm frågade Beatrice Westberg som är …. En bokhandel och café, klimatsmart butik med plats för workshops och författarträffar. Här kan du ta en ekofika och köpa färskt kaffe som rostats på plats. På vägen passar vi på att göra Paris – där vi talar yttrandefrihet och miljö med Frankrikes mest tongivande röster. Kultur & Nöje. På tisdag bjuder Café Hängmattan på blues, visor och experimentell syntmusik. Lilith Eve, en förening för kvinnliga låtskrivare, står bakom tillställningen och utlovar en kväll med musikalisk bredd – och mot sexuellt våld. Välkommen på en kaffe i ETC Bokcafé Stockholm! Första delen i en romansvit som också skriver arbetarkvinnors historia. Missa inte vårens alla kurser och seminarier i ETC Solpark i Katrineholm. Ingen bindningstid. Du får dessutom Dagens ETC direkt till din mejl, alla dagar i …. Debatt. ”Det är så lätt att ryckas med i köpfesten. Debatt. Lars Edqvist. För cirka ett halvår sedan startade ETC Växjö. Det är ett nederlag för det fria ordet, men också för välfärden och för människorna i Växjö. Inrikes. Åsa Karlsson Björkmarker (S) från Växjö deltog som talare i FN:s stora klimatmöte i Bonn. I sin roll som ordförande för det europeiska nätverket ICLEI vill hon lyfta goda exempel från hemkommunen och hon understryker att det är på det lokala planet som verkliga förändringar sker. ETC Bokcafé med plats för 50 personer ska bli en mötesplats för litteratur och en plats för diskussion och samtal. Adressen är Sankt Paulsgatan 14 mellan Slussen och Mariatorget och butiksansvarig blir Beatrice Westerberg. Lars Alaeus och Carolina Sundell från Positiva Pengar föreläste. ETC Göteborg har spånat fram fem typer av julklappar som gör både fotavtryck och behovet av att besöka affärerna mindre. Puffetikett. ETC Göteborg. Mansfria festivalen Statement kommer tillbaka. Kultur & Nöje. Klart för år två med Statement festival. Om oss. Välkommen till ett klimatsmart varuhus. Långa handläggningstider, och trots personalens stora arbetsinsatser uppstod det förhållanden som inte får existera i en rättsstat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar